Franšiza

Mi smo tim entuzijasta koji već godinama dizajnira originalne, najbolje i najrazličitije Escape Room igre i tim koji svakodnevno osmišljava nove priče i događaje.
Naš motiv je da pomerimo granice Escape Room igara na vrlo specifične i originalne načine, kako bi se igrači osećali kao glavni glumci u najboljim filmovima i imali događaje za pamćenje i prepričavanje.

Do sada smo napravili najuspešnije Escape Room igre kao što su:

Selektor

Prva filmska Escape Room igra u Srbiji koju prati fantastična priča i scenario sa tematskim zadacima i koja apsolutno nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Kutija Izgubljenih Legendi

Prva portabilna igra u Srbiji, u kojoj je čitava soba smeštena u kovčeg prepun tragova, zadataka, propova i robotike.

Potraga za Blagom

Prva Escape Room igra u Srbiji koja se dešava na otvorenom, u samom centru Novog Sada, gde se otkrivaju razne misterije koje skrivaju ulice i znamenitosti grada.

Better World Alliance

Prva Online Multyplayer Escape Room igra u Srbiji u kojoj vi stvarate svet boljim mestom za život, od kuće ili iz kancelarije, boreći se protiv korupcije, globalnog zagrevanja i za slobodu informisanja.

Tajna Besmrtnosti

Prva Escape Room igra na svetu koja se igra na stalnoj postavci i koja na zanimljiv i unikatan način otkriva tajne najveće muzejske ustanove u Vojvodini – Muzeja Vojvodine, svakog ponedeljka, po celom muzeju bez posetilaca.

Njeno Visočanstvo

Prva Entertaining Escape Room igra u Srbiji koja u ritmu dovodi igrače do tragova, zadataka i rešenja, i koja na unikatan način oduševljava igrače otvarajući im vrata različitih svetova

Prva mistična Escape Room igra za decu, dizajnirana da igrače uvede u timsku igru, budeći njihovu znatiželju i entuzijazam kako bi pronašli izgubljeni predmet.

Prva Escape Room avantura za decu koja uz primese naučne fantastike ostvaruje svoj pun potencijal kod svih igrača upoznajući ih sa svim neizostavnim elememtima Escape Room igre.

Prva Escape Room igra za decu koja kroz fantaziju i svet mašte vodi igrače kroz igru, oduševljava svojim enterijerom i navodi na istrajnost u potrazi za rešenjem.

Postavite i vi nove, nesvakidašnje i zanimljive izazove u vašem gradu i dozvolite da budemo vaši partneri u toj avanturi!
Entuzijasti koji žele da otvore DOOR 404 Escape Room centar u svom gradu, mogu da naruče naš Escape Room dizajn putem e-mail adrese ili na broj telefona.
Fascinirajte klijente sa igrama koje nikoga do sada nisu ostavile ravnodušnim i koja su osvojila mnoga srca igrača.

NAŠE IGRE

NAŠI PRIJATELJI